Welkom

Landstra bureau voor bouwfysica draagt bij aan een veilige, gezonde en comfortabele woon- en werkomgeving. Wij brengen adviezen uit over warmte, vocht, licht, lucht, geluid, brand, energiezuinigheid, duurzaamheid en binnenklimaat.

Neem contact met ons op

Email: info@landstra-noord.nl
Telefoon: 0516 - 523 237
Postadres: Postbus 101 8430 AC Oosterwolde
Bezoekadres: Quadoelenweg 6 8431 LM Oosterwolde

Onze Locatie

Header Bureau B
Header-bureau-b
Het Bureau

Landstra bureau voor bouwfysica is opgericht in 1997 en sinds 2002 actief in Noord-Nederland. Sinds de oprichting worden we gedreven door liefde voor het vakgebied. Onze werkwijze steunt op de volgende pijlers:

  • kennis van zaken;
  • ervaring van betekenis;
  • integrale- en brede advisering;
  • grote praktische toepasbaarheid van de adviezen;
  • maatwerkoplossingen;
  • heldere communicatie;
  • afspraak is afspraak.

Theorie en praktijk

Onze medewerkers zijn net zo thuis in theorie en wetgeving als in de praktijk. Zij zijn enthousiast over hun vak en denken in hun advisering vaak verder dan de standaardoplossingen. Waar mogelijk en noodzakelijk kiezen wij voor een integrale aanpak waarbij we ons niet beperken tot de bouwfysica; door aanvullende kennis van en ervaringen met materialen, constructies en installaties zijn onze adviezen precies toegesneden op uw vraag.

Ervaren partner

Landstra bureau voor bouwfysica is inmiddels zo’n twintig jaar actief in de sector. In die tijd hebben wij een brede ervaring opgedaan met tal van gebouwen in de regio, van klein tot groot, van woning tot sportstadion. Hoe verschillend de gebouwen ook zijn, onze oplossing is altijd maatwerk.
Ook voor uw organisatie kunnen en willen wij een waardevolle partner zijn bij het oplossen van vraagstukken over gebouwbeheer, kwaliteitszorg en risicobeheersing.

een integrale benadering leidt tot een beter advies

kennis - ervaring - integraal - theorie en praktijk - maatwerk - afspraak